ІНГРІДІЄНТИ

   СПАГЕТТІ 125 г
   ПЕРЕЦЬ ЧІЛІ  1 шт
   ЧАСНИК 2 зубчики
   ВЕРШКОВЕ МАСЛО  25 г
   ОЛИВКОВА ОЛІЯ   2-3 ст.л.
   СИР КОМО ТЕНЕРО ТОМАТ  70 г
   КАПЕРСИ 1 ст.л.
   СІЛЬ ТА ПЕРЕЦЬ за смаком
готувати
0-15 хв
Основна страва
Тверді сири

Спосіб приготування

  • Перець чилі (1 шт.) дуже дрібно порубайте ножем.
  • Роздавіть пласкою стороною леза ножа 2 зубчики часнику.
  • Спагеті (125 г) відваріть у підсоленій воді по інструкції на упаковці, в середньому це приблизно 7 хвилин. На літр води додайте 10 г солі і 1-2 ст. л. оливкової олії.
  • На суміші 25 г вершкового масла і 1-2 ст. л. оливкової олії підсмажте часник і перець чилі протягом 1 хвилини.
  • Додайте 1-2 ст. л. води, в якій варилися спагеті.
  • Зніміть пательню з вогню і закиньте у неї готові спагеті та ретельно перемішайте з часником і чилі.
  • Додайте 50-70 г сиру Тенеро Томат, попередньо натерши його на дрібній тертці.
  • Знову перемішайте, щоб сир підплавився. Подавайте страву відразу ж ще гарячою, щоб сир тягнувся.
  • При подачі за бажанням додайте 1 ст. л. каперсів. 

Інші рецепти