СИРНЕ НАТХНЕННЯ

Створювати сири – особливе мистецтво! Воно вимагає точності, пильності, дотримання технологій і найвищих стандартів. А ще – якісної основи – добірного молока. І обов’язково – натхнення, закоханості у свою справу та майстерності сировара.

Кожен сорт сиру КОМО – це унікальний продукт, виготовлений з якісного молока та натхненний найкращими світовими рецептами. Саме тому кожен шматочок сиру КОМО перетворюється на шедевр смаку та аромату.

Особливий характер сирів КОМО надихає та пробуджує кулінарну фантазію, дозволяє експериментувати й вигадувати. Хай який сир ти вибереш, безкінечність сирних варіацій гарантовано, адже в кожного сиру КОМО свій смак, характер і покликання.

Сучасний завод-сироварня, розташований у місті Дубно, – це особливе місце, де натхнення експертів поєднується з новітніми технологіями та мистецтвом сироваріння. Сирний завод ПАТ «Дубномолоко», на якому виробляють унікальні сири КОМО, – одне з найпотужніших підприємств України. Завод має найсучасніше обладнання для виробництва твердих і плавлених сирів, усі етапи повністю автоматизовані та стандартизовані. Завдяки цьому підприємство щороку виготовляє понад 15 млн кг твердих сирів і 4 млн кг плавлених сирів за унікальними оригінальними рецептами. КОМО дотримується найвищих стандартів якості та має сертифікат відповідності міжнародному стандарту FSSC 22000.

КОМО – сучасний український бренд зі смачною, понад 10-річною історією. Завдяки натхненню та високому професіоналізму експертів, у лінійці КОМО з’явилися сири за власними рецептами – «Тенеро», «Фамілія», «Горіховий», «Гранде, «Кантрі». Споживачі високо оцінили нові смаки та за підсумками 2015 року ТМ КОМО отримала звання «Вибір року № 1». Сири КОМО любить, вибирає та рекомендує кожен 5-й споживач України!

2016 року КОМО створив нові ексклюзивні сири — «Пепенеро» та «Голдер». Розмаїття сирів КОМО надихає на кулінарну творчість в Україні, Казахстані,  Молдові, збільшуючи території смачних емоцій.

Відчуй натхнення та експериментуй зі смаками, а сири КОМО допоможуть втілити твої найсміливіші кулінарні фантазії.

Новини