Інгредієнти

гарбуз 600 г
цибулина 1 шт.
телячий фарш 300 г
зубчик часнику за смаком
чебрець за смаком
біле сухе вино 50 мл
сир Фамілія 150 г
готувати
30-60 хв
Випічка
Тверді сири

Приготування

  • Наріжте гарбуз півкільцями та очистьте від шкірки.
  • Покладіть гарбуз у форму та запікайте в духовці 10–15 хв при 180°C.
  • Обсмажте дрібно нарізану цибулю й часник до світло-золотистого кольору. Потім додайте вино, телятину й чебрець, досмажте.
  • Викладіть фарш на майже готовий гарбуз, посипте тертим сиром КОМО «Фамілія» та запікайте в духовці ще кілька хвилин до утворення золотистої сирної скоринки.

Інші рецепти