ІНГРІДІЄНТИ

спагеті 250 г 
мікс морепродуктів (морський коктейль) 200 г 
вершкове масло 50 г
біле вино 50 мл
зубчик часнику 3 шт
оливкове масло 2 ст.л.
гілочка тим’яну  
лимон  
сіль, перець  
вершки 33% 150 г
сир КОМО «Голдер» 50 г
готувати
15-30 хв
Основна страва
Тверді сири

Спосіб приготування

  • На розігріту пательню додаємо оливкову олію, часник, тим’ян та трохи обсмажуємо. Після чого прибираємо з пательні зубчики часнику.
  • Додаємо розморожені морепродукти та обсмажуємо 2-3 хв.
  • У суміш вичавлюємо сік лимону та додаємо біле вино.
  • В окремій ємності підігріваємо вершки 33%.
  • До вершків додаємо натертий сир «Голдер» від КОМО, сіль та розмішуючи доводимо до однорідної маси.
  • Варимо спагеті.
  • Викладаємо зварені спагеті на пательню з морепродуктами та тушкуємо 1 хв.
  • Додаємо до суміші сирний соус та ретельно змішуємо.

Інші рецепти