Переваги нової упаковки
- Зручно та легко відкривати й закривати
- Сир залишається свіжим, не сохне й не завітрюється
- Спеціально підібрана суміш газів зберігає смак сиру
Завдяки стікеру ваш сир свіжий до останнього шматочка
Вибір якісного фасованого сиру
![Теннеро](/new/images/shape_1.png)
![Теннеро](/new/images/tennero_front.png)
![Сир](/new/images/ellipse_2.png)
що це справжній сир,
а не сирний продукт
![Упаковка](/new/images/ellipse_1.png)
![Теннеро](/new/images/shape_2.png)
![Теннеро](/new/images/tennero_back.png)
![Дата виробництва](/new/images/ellipse_3.png)
![Колір сиру](/new/images/ellipse_4.png)
Упаковки фасованих сирів КОМО заповнено газовою сумішшю азоту та двоокису вуглецю. При цьому з упаковки витіснено повітря та замінено шкідливий для сиру кисень на вуглекислий газ – він проникає в продукт і створює належні умови для тривалого зберігання. Азот практично не поглинається продуктом, завдяки чому всередині пакування залишається вільний простір, а умови зберігання продукту наближені до звичайних. Це вирізняє новий вид пакування від звичних упаковок флоу-пак, у яких плівка щільно прилягає до продукту через утворений вакуум.
Застосування оптимальної для сирів такого типу газової суміші дозволяє довше зберегти смак улюбленого продукту, а зручна упаковка-конверт із функціями легкого відкривання та повторного упакування невикористаної частини продукту зробить його споживання ще простішим, зручним і безпечним.
Зберігання і споживання
у холодильнику
за температури 6–8 °С
відділення для овочів
і фруктів
відкритого фасованого
сиру — 7 днів
смаку, вийміть його
з холодильника за 15 хвилин
до споживання